Ontwerp

Een goed product begint met een mooi ontwerp. Met onze jarenlange ervaring helpen we u hiermee graag op weg.

Voor het drukken van de spellen zijn drukbestanden nodig. Deze kunnen we voor u verzorgen. Onze vormgevers hebben veel kennis van de juiste grafische programma’s en het ontwerpen van verschillende soorten spellen. Bij de vormgeving kunnen we rekening houden met bijvoorbeeld uw huisstijl.
Het is uiteraard ook mogelijk dat u de benodigde drukbestanden aanlevert. Hiervoor ontvangt u dan van ons ontwerpspecificaties met de templates.

Ontwerp door ons verzorgd

Bespaar u tijd en moeite en laat ons een mooi ontwerp verzorgen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we dit snel en voordelig verzorgen.

U levert werkmateriaal zoals logo’s en teksten digitaal aan en geeft een indicatie van wat u in gedachten heeft. Aan de hand hiervan wordt het volledige ontwerp, in overleg met u, door onze professionele vormgever verzorgd.

De kosten hiervoor hangen af van de hoeveelheid werk en zijn vóóraf na overleg te verkrijgen.

Ontwerp door uzelf verzorgd

Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf het ontwerp van de drukbestanden verzorgt, bijvoorbeeld door uw eigen vormgever of reclamebureau.

Wij sturen dan ontwerpspecificaties samen met de benodigde template(s) en ontvangen van u dan correctie vrije hoge resolutie pdf-bestanden.

U kunt in het begin van het ontwerpproces test-bestanden toesturen zodat wij deze kunnen controleren. Dit kan eventuele fouten voorkomen en mogelijk achteraf veel werk besparen.