Met uw eigen foto's bedrukte memo-spellen

U kent vast het traditionele memo-spel waarbij een aantal kaartjes ondersteboven op tafel ligt. Je draait een kaartje om en dan een andere. Als de afbeeldingen bij elkaar horen, dan mag je ze houden en het nog een keer proberen. Een spel waarmee jongere kinderen en hun ouders regelmatig aan tafel zitten want juist jonge kinderen zijn erg goed in het spelen van dit spel (vaak beter dan volwassenen).

Wij kunnen uw eigen memory-spel voor u maken, met uw eigen foto's op de plaatjes. Zorg voor plaatjes die de spelers aanspreken en de aandacht is verzekerd. Het spel kan bestaan uit diverse aantallen kaartjes. Oplage vanaf 500 spellen.

memo-spel in kubusvormig vouwdoosje

Twee horloges, of twee bekers.
Waar lag die andere vis nou?

De plaatjes die bij elkaar gezocht worden kunnen hetzelfde zijn maar dat hoeft niet. Denk bijvoorbeeld aan 'schroef' en 'schroevendraaier', 'band' en 'bandenlichter', 'boor' en 'boormachine'. Zo kan eenvoudig een educatief element worden toegevoegd. We kunnen de rugzijde bedrukken met uw logo, of de speelzijde met aspecten van uw bedrijf. Informatief, educatief en gezellig

Memo-spel in platte luxe doos (past door de brievenbus)

Memo-spel met dikke kaartjes met afgeronde hoeken. De kaartjes zijn aan beide zijden full-colour bedrukt. De kaartjes zijn verpakt in een platte hardkartonnen doos waarvan de bodem en de deksel aan de buitenzijde full-colour bedrukt zijn. De doos is slechts 28 mm dik en past door de brievenbus. Minimum oplage: 500 spellen.

Budget memo, een leuk weggevertje

Het kleine Budget-memory spel heeft 48 kaartjes van stevig 320 gr/m2 karton. Hierdoor is een heel spel slechts ca 63x62x17 mm groot en kan het dus eenvoudig en voordelig per gewone post verzonden worden. Een leuk item voor een mailing! Een leuke 'brief-met-een-bobbel' die de aandacht van de ontvanger trekt en vasthoudt. Minimum oplage: 500 spellen.

 

Memo-spel in klein doosje.

Bij de overige memory-spellen zijn de kaartjes gemaakt van dik karton dat beplakt is met bedrukt papier. De kaartjes van een memo-spel kunnen worden verpakt in een luxe spellendoos met losse bodem en deksel zoals u die uit de speelgoedwinkel kent.

Lufthansa memo-spel met dikke kaartjes in een echte spellen doos.

Maar de kaartjes kunnen ook in een bijna kubusvormig vouwdoosje worden verpakt. Een speelse uitstraling in een compacte vorm.

Dierenpark Amersfoort memo-spel met dikke kaartjes in een grappig kubusvormig doosje.

Als u een memory-spellen met meer kaartjes wilt hebben, of ivm post-verzending een minder hoog doosje zoekt, dan kunnen de spellen ook worden verpakt in een breder vouwdoosje waar twee stapels kaartjes naast elkaar inliggen.

Memo spe Goes Latijns America

Geïnteresseerd?

Als u meer wilt weten over de producten van Fortuna Speelkaarten, dan kunt ons telefonisch benaderen (020-345 28 22) of ons een e-mail (info@fortuna-speelkaarten.nl) sturen.
U kunt ons ook via het offerte aanvraag-formulier vragen om contact met u op te nemen.

 

 

Algemeen
-- - Alle producten op een rijtje
--
- Offerte aanvraag formulier

Speelkaarten
-- - Speelkaarten algemeen
-- - Kaartformaten
-- - Kaartsymbolen
-- - Verpakking speelkaarten

Kwartetspellen
-- - Kwartetspellen algemeen
-- - Standaard formaten
-- - Afwijkende formaten
-- - Verpakking kwartetspellen

Speciale kaarten
-- - Speelkaarten, eigen plaatjes
-- - Aktie- & verzamelkaarten
-- - Motivatie- & inspiratiekaarten
-- - Training- & instructiekaarten
--
- Andere kaartspellen
-- - Planning-Poker

Legpuzzels
-- - Legpuzzels algemeen
-- - Puzzels in kleine oplage
-- - Plano puzzels
-- - Puzzels in doos
-- - Maxi- & mini-puzzels
-- - Briefkaartpuzzels

Memo-spellen
-- - Memory-spellen
-- - Bordspellen

Voorraad artikelen
-- - Standaard kaartspellen
-- - Restpartijen

Ontwerp en productie
-- - Vormgeving
-- - Speciale- en bordspellen
-- - Onze studio
-- - Specificaties

Algemeen
---- Fortuna Speelkaarten
---
- Speelkaarten vroeger
-- - Speelkaarten nu
-- - Contact
--
- Offerte aanvraag formulier