Speelkaarten met eigen bedrukking

Bij Fortuna Speelkaarten levert gedrukte speelkaarten met uw eigen bedrukking al vanaf 250 spellen. We kunnen ook kleine oplages (10 - 50 spellen) digitaal voor u produceren. De kaarten kunnen worden vervaardigd van echt speelkaarten-karton dat in diverse diktes verkrijgbaar is.

Het 'gewone' kaartformaat is 58x88 mm en de spellen zijn standaard bedrukt met z.g. 'Bridge' kaartsymbolen: harten, schoppen, ruiten en klaveren. Dit is meestal Nederlandse bedrukking (Boer/Vrouw/Heer/Aas) maar ook vaak Engels/internationaal (Jack/Queen/King/Ace).
Bij het Poker-spel worden soms iets bredere speelkaarten gebruikt van 63x88 mm. Deze spellen zijn echter beduidend duurder dan de 'gewone' speelkaarten.

De kaartspellen worden op de rugzijde geheel naar wens bedrukt met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, vereniging of bridgeclub.

Poker en bridge kaarten met engelse hoektekens.

De echte Poker kaarten zijn iets groter (63x88 mm) dan bridge kaarten, maar beduidend duurder..

Bridge-verenigingen en clubs

Bridge, wordt in Nederland door naar schatting 500.000 mensen gespeeld en er zijn zo’n 1.100 bridgeclubs. Dus ook als bedrijf zijn bridgekaarten een mooi middel om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld als sponsor van bridgeclubs of een bridgetoernooi. Uw eigen bridgekaarten zijn altijd het middelpunt van het spel. Wie er ook wint of verliest, u bent altijd de winnaar.

Fortuna Speelkaarten kan uw eigen bedrukte bridgekaarten al leveren vanaf 250 spellen. De kaarten zijn gemaakt origineel stevig gelaagd speelkaartenkarton, hierdoor heeft u lang plezier van uw spellen. Het formaat van de bridgekaarten is 58 x 88 mm. Dit formaat is het standaard kaartformaat voor speelkaarten waarmee ook andere kaartspellen als, Klaverjas, Harten Jagen en andere spellen.. De speelkaarten van Fortuna zijn tweezijdig afgewerkt met speciaal speelkaarten vernis. Dit is een harde vernissoort met een satijn-glans die er voor zorgt dat de kaarten soepel schudden en delen. De speelkaarten hebben afgeronde hoeken met een radius van 5mm.

Een set bridge-formaat speelkaarten met eigen bedrukking op de rugzijde.
De meeste kaartspellen worden gespeeld met speelkaarten van 58x88 mm.

Normaal gesproken worden de kaarten niet aflopend bedrukt. Er is standaard een witte marge van 4 mm, zodat het bedrukbaar oppervlak 50 x 80 mm bedraagt. Het is echter ook mogelijk om de kaarten aflopend te bedrukken. Meer informatie over aflopende bedrukking vindt u onder het kopje vormgeving.

Uw eigen bedrukking

De bedrukking op de rugzijde wordt met uw eigen ontwerp bedrukt. Voor Bridge worden vaak dubbele sets speelkaarten gebruikt waarbij de rugzijde van de ene kaart afwijkt van de rugzijde van de andere set zodat de kaarten eenvoudig uit te sorteren zijn. Bij Fortuna Speelkaarten bestaat de mogelijkheid om zodere extra kosten de kaarten met twee verschillende achterzijden te bedrukken. Voor extra informatie kunt u contact met ons opnemen: 020-345 28 22.

Speelzijde

De bridgekaarten worden aan de speelzijde bedrukt met standaard speelkaartenbedrukking: standaard Nederlandse speelzijde met hoektekens A.H.V.B of internationale speelzijde met hoektekens A.K.Q.J.
In Belgie worden ook de Franse speelzijde met hoektekens 1.R.D.V. gebruikt. Meer informatie over de speelzijde en hoektekens vindt u hier.
Het is ook mogelijk om aan de speelzijde uw eigen bedrukking zoals uw eigen plaatjes op de kaarten te drukken.

Normale speelkaarten op bridge formaat met eigen afbeeldingen op de azen.
Kaarten met standaard hoektekens en eigen plaatjes op de azen.

Verpakking

Standaard worden de bridgekaarten verpakt in transparant cellofaan. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden om de spellen verder te verpakken, zoals een vouwdoosje of kunststof doosje. Meer informatie over het verpakken van bridgekaarten/speelkaarten vindt u hier.

Restpartijen

Door het machinale productieproces van de speelkaarten komt het voor dat er meer kaarten geproduceerd worden dan de klant heeft besteld. Deze restpartijen, aan de speelzijde bedrukt met normale kaartsymbolen, kunnen tegen een aantrekkelijk tarief al vanaf 50 spellen worden besteld. Vooral bij bridgeclubs zijn deze zeer voordelige spellen erg populair.

Geïnteresseerd?

Als u meer wilt weten over de producten van Fortuna Speelkaarten, dan kunt ons telefonisch benaderen (020-345 28 22) of ons een e-mail (info@fortuna-speelkaarten.nl) sturen.
U kunt ons ook via het offerte aanvraag-formulier vragen om contact met u op te nemen.

 

 

 

Algemeen
-- - Alle producten op een rijtje
--
- Offerte aanvraag formulier

Speelkaarten
-- - Speelkaarten algemeen
-- - Kaartformaten
-- - Kaartsymbolen
-- - Verpakking speelkaarten

Kwartetspellen
-- - Kwartetspellen algemeen
-- - Standaard formaten
-- - Afwijkende formaten
-- - Verpakking kwartetspellen

Speciale kaarten
-- - Speelkaarten, eigen plaatjes
-- - Aktie- & verzamelkaarten
-- - Motivatie- & inspiratiekaarten
-- - Training- & instructiekaarten
--
- Andere kaartspellen
-- - Planning-Poker

Legpuzzels
-- - Legpuzzels algemeen
-- - Puzzels in kleine oplage
-- - Plano puzzels
-- - Puzzels in doos
-- - Maxi- & mini-puzzels
-- - Briefkaartpuzzels

Memo-spellen
-- - Memory-spellen
-- - Bordspellen

Voorraad artikelen
-- - Standaard kaartspellen
-- - Restpartijen

Ontwerp en productie
-- - Vormgeving
-- - Speciale- en bordspellen
-- - Onze studio
-- - Specificaties

Algemeen
---- Fortuna Speelkaarten
---
- Speelkaarten vroeger
-- - Speelkaarten nu
-- - Contact
--
- Offerte aanvraag formulier