Speelkaarten met uw eigen bedrukking

Nederland en Belgie zijn landen waar het spelen met kaarten een lange traditie heeft. Het ontvangen van een spel kaarten wordt daarom altijd op prijs gesteld. Waarom niet uw eigen bedrukte speelkaarten weggeven? Uw eigen kaartspellen kunt u gebruiken ter promotie van uw bedrijf of boodschap en het onder de aandacht brengen van (nieuwe) producten. Doordat een kaartspel klein en compact is, het past zo in een jaszak, kunt het ook goed gebruiken als weggevertje op bijvoorbeeld beurzen. Daarnaast zijn uw eigen bedrukte speelkaarten natuurlijk altijd een leuk relatiegeschenk.

Fortuna speelkaarten levert uw eigen speelkaarten van een uitstekende kwaliteit. Dit kan al vanaf 250 kaartspellen. U kunt deze kaarten met uw eigen bedrukking geheel naar wens laten uitvoeren: met het logo van uw bedrijf, sportvereniging of organisatie; een afbeelding van een product, activiteit of dienst; op de rugzijde of op de speelzijde van de kaarten; alles is mogelijk!

Wij helpen u graag met het omzetten van uw wensen naar een mooi ontwerp.

Diverse verschillende eigen bedrukkingen op de rugzijde van de speelkaarten.

De kaarten worden bedrukt zoals u wilt: full-colour, PMS kleuren, aflopende bedrukking...

Met uw eigen naar wens bedrukte speelkaarten worden verschillende spellen gespeeld. Geluk maar ook gezelligheid en concentratie zijn onlosmakelijk verbonden met het kaartspel. Zij bieden u ideale omstandigheden om met speelkaarten bedrukking reclame te maken voor uw onderneming en producten. Het spel draait om uw kaarten, bewust en onbewust is uw onderneming steeds in beeld bij spelers en toeschouwers, zonder dat dit als storend wordt ervaren.

Afmetingen

De 'normale' speelkaarten zijn kaarten op Bridge-formaat, 58 x 88 mm. Dit is het standaard formaat voor speelkaarten voor spellen als Bridge, Klaverjas, Harten Jagen en andere spellen. Echte pokerkaarten zijn iets breder, deze hebben namelijk poker-formaat 63 x 88 mm. Beide hebben afgeronde hoeken met een radius van 5 mm. De bedrukking loopt normaal gesproken niet tot aan de rand: er is een marge van ca. 4mm rondom. Een spel bestaat uit 52 speelkaarten plus 3 jokers of 2 jokers en een bridge-score tabel.

Speelzijde / kaartsymbolen

Standaard kunnen we de speelkaarten voorzien van de volgende kaartsymbolen / speelzijde:

Nederlandse speelzijde.
Nederlandse speelzijde

Engelse (internationale) speelzijde.
Internationaal / Engelse speelzijde

Franse speelzijde
Franse speelzijde

Maar het is natuurlijk ook mogelijk om geheel of gedeeltelijk eigen plaatjes voor de speelzijde te gebruiken.

Speelzijde met eigen afbeeldingen op de 'plaatjes' van het spel.

Meer informatie over standaard speelzijde vindt u hier, extra grote symbolen vindt u hier, kaarten met uw eigen bedrukking vindt u hier, en overige, in Nederland minder vaak voorkomende kaartsystemen/symbolen, vindt u hier.

Verpakking

Bedrukte speelkaarten worden standaard in glasheldere cellofaan folie verpakt. Meestal wordt een pakje kaarten daarna in een bedrukt kartonnen vouwdoosje verpakt waarop aan alle 6 de zijden uw eigen bedrukking staat. Op deze manier heeft u nog een mogelijk om uw bedrijf of product te presenteren, bijvoorbeeld met uw adresgegevens op de achterzijde en website adres op de zijkanten van het doosje. Maar het is ook mogelijk om de in cellofaan verpakte kaarten te leveren in een onbedrukt transparant kunststof doosje (voor 1 spel of voor 2 spellen), in een full-colour bedrukt luxe hardkartonnen doosje (voor 1 spel of voor 2 spellen) of in een echt lederen etui voor 2 spellen (compleet met blok-note en potloodje). Uitgebreide informatie over de verpakking van uw eigen bedrukte speelkaarten vindt u hier.

Verschillende soorten kaartverpakkingen.
De naar wens bedrukte speelkaarten kunnen op vele manieren worden verpakt.

Poker-spellen

De verschillende soorten Poker spellen zoals '5 card draw', '7 card stud' of 'Texas Hold'em' of worden bij voorkeur gespeeld met Poker-formaat speelkaarten. Deze zijn breder dan de bridge-formaat speelkaarten, namelijk 63 x 88 mm en hebben ook ronde hoeken en een witte rand. Ook een Poker spel bestaat uit 52 spelkaarten plus 3 jokers. Uitgebreide informatie over uw eigen bedrukte pokerkaarten vindt u hier.

Eigen kaartspellen

Natuurlijk kunnen we naast de normale speelkaarten ook geheel naar wens gemaakt kaartspellen drukken. Dit kan een spel zijn om mee te kaarten, te kwartetten of allebei. Maar ook een geheel naar wens bedrukt trainingspel of motivatiespel. De vormgeving van het spel kunnen we helemaal naar wens voor u verzorgen.

Speelkaarten die tevens kwartetkaarten zijn, met eigen teksten en plaatjes op alle kaarten van het spel.

Geïnteresseerd?

Als u meer wilt weten over de producten van Fortuna Speelkaarten, dan kunt ons telefonisch benaderen (020-345 28 22) of ons een e-mail (info@fortuna-speelkaarten.nl) sturen.
U kunt ons ook via het offerte aanvraag-formulier vragen om contactmet u op te nemen.


 

Algemeen
-- - Alle producten op een rijtje
--
- Offerte aanvraag formulier

Speelkaarten
-- - Speelkaarten algemeen
-- - Kaartformaten
-- - Kaartsymbolen
-- - Verpakking speelkaarten

Kwartetspellen
-- - Kwartetspellen algemeen
-- - Standaard formaten
-- - Afwijkende formaten
-- - Verpakking kwartetspellen

Speciale kaarten
-- - Speelkaarten, eigen plaatjes
-- - Aktie- & verzamelkaarten
-- - Motivatie- & inspiratiekaarten
-- - Training- & instructiekaarten
--
- Andere kaartspellen
-- - Planning-Poker

Legpuzzels
-- - Legpuzzels algemeen
-- - Puzzels in kleine oplage
-- - Plano puzzels
-- - Puzzels in doos
-- - Maxi- & mini-puzzels
-- - Briefkaartpuzzels

Memo-spellen
-- - Memory-spellen
-- - Bordspellen

Voorraad artikelen
-- - Standaard kaartspellen
-- - Restpartijen

Ontwerp en productie
-- - Vormgeving
-- - Speciale- en bordspellen
-- - Onze studio
-- - Specificaties

Algemeen
---- Fortuna Speelkaarten
---
- Speelkaarten vroeger
-- - Speelkaarten nu
-- - Contact
--
- Offerte aanvraag formulier